lørdag den 12. marts 2011

Æblekage med vaniliecremé

(1 portion)

1 æg
63 g. græsk yoghurt
2 tsk. SØD
30 g. let mayonaise
5 g. mel
2 tsk. bagepulver
½ tsk. vaniliekorn
50 g. skummetmælkspulver
10 g. kanel
1 æble

Alle ingredienserne til dejen blandes sammen i en skål - undtagen æblet.

Hæld derefter dejen i et ovnfast fad og læg æblet - der er skåret i fine skiver - ovenpå.
Drys med kanel.

Sæt fadet i en varm ovn og bag æblekagen i ca. 30 min. ved 200 grader.

Vaniliecremé:
63 g. græsk yoghurt røres med vaniliekorn og SØD og lægges imellem kagen når den er kold.

Forbrug:
1 æg x
½ mælkeration
1/1 fedtration
1 ekstra x


Ingen kommentarer:

Send en kommentar