1. april 2011
Morgenmad:
100 g. ylette med 150 g. jordbær
30 g. havregryn
Frokost:
Eftermiddag:
Aftensmad:
60 g. hjemmelavet burgerbolle med 85 g. kyllingebøf plus 75 g. ost
Sen aften:
Popcorn lavet af 15 g. majskorn og 2 tsk. olie
31. marts 2011
Morgenmad:
Frokost:
½ portion plus 45 g. brød til + 5 g. minarine
Eftermiddag:
150 g. cheasy yoghurt og 1 pære
Aftensmad:
Grillkylling (85 g.) med 100 g. hjemmelavet fritter og 10 g. mayonaise til
Sen aften:
29. marts 2011
Morgenmad:
Smoothie af 50 g. ylette og 30 g. græsk plus 150 g. jordbær
Frokost:
Plus 63 g. ddv yoghurt rørt med multisød og vaniliekorn
Plus chokoladeglasur rørt af 1 tsk. kakao, sød, multi sød og vand
Aften:
(30 g. brød)
Spiste kun 80 g. kød
Sen aften:
Pandekager med 125 g. ddv. vanilieis
24. marts 2011
Morgenmad:
Frokost:
Brugte kun 30 g. brød og brugte kyllingebryst i stedet for hamburgerryg
Eftermiddag:
Lavet med 100 g. cheasy jordbær yoghurt og 63 g. græsk yoghurt i stedet for ost
Aften:
Høns i asparges med ris
Sen aften:
Dog bagt kun af 1 æg og ½ banan. 125 g. ddv vanilieis til
21. marts 2011
Morgenmad:
Havregrød blandet med æblemos
Formiddag:
½ banan
Frokost:
Eftermiddag:
100 g. cheasy yoghurt
Aftensmad:
Krydder kyllinge kødboller (85 g.)
Sen aften:
Dog uden vaniliecremé og uden brød i, men med 125 g. ddv. vanilieis til
18. marts 2011
Morgenmad:
Frokost:
Lækker porre og skinke tærte
Råkostsalat med ½ appelsin
Eftermiddag:
250 g. cheasy jordbær yoghurt med 1½ frugt til
Aften:
Sukkerfrit rådkål og kogt brocoli
Sen aften:
65 g. ddv vanilieis og dalfour jordbærsyltetøj
17. marts 2011
Morgenmad:
19.03.2011
Morgenmad:
Frokost:
Fyldte squash med grønsager og ost
(½ osteration og ingen brød)
Eftermiddag:
Aften:
Sen aften:
(dog lavet uden ost og med 63 g. græsk yoghurt og 50 g. ylette i stedet for).
17. marts 2011
½ banan
Frokost:
Lækker porre og skinke tærte
Eftermiddag:
Blåbær og jordbærforfriskning
Aften:
Baconsvøbt kyllingefilet med pomfritter
Sen aften:
Bananasplit med chokoladesauce
150 g. ddv is, ½ banan og lidt chokoladesovs
Morgenmad:
1 kop kaffe med sød og 1 sjat minimælk
Lækre ostemadder ½ banan
Frokost:
Gulerødder
Jordbær cheesecake
Eftermiddag:
2 dl. cheasy yoghurt med 5 g. hjemmelevet müsli på
Aften:
Blomkålsret med rejer
Sen aften:
"Lagekage" (Chokoladekage bagt med 30 g. knust knækbrød i stedet for mel, og lagt sammen med 2 tsk. dalfour jordbærsyltetøj og cremé lavet af 10 g. kakao buddingpulver og 125 g. mælk.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar