2 æg
6 tsk. let mayonnaise
40 g skummetmælkspulver
2 tsk bagepulver
2 tsk flydende sød
30 g. knust knækbrød
2 tsk vanilleessens
1 moset banan
75 g revet gulerod
2 tsk kanel
2 tsk kakaopulver
Alle ingredienserne blandes godt og hældes i passende form og bages ved 180 grader i 45-60 minutter. Læg gerne stanniol over de sidste 30 minutter, så kagen ikke bliver for mørk.
Cremé:
10 g. buddingepulver
125 g. minimælk
Koges op i en lille gryde tilsat sød og romessens
Chokoladeglasur:
10 g. kakao
sød og vand til det bliver flydende
TIP: Tilsæt Dalfour syltetøj sammen med cremen.
Forbrug pr. person:
1 æg
15 g. brød
15 g. mayonaise
1 frugt (½ banan)
2 x (5 g. kakao og 5 g. buddingepulver)
1/8 mælkeration (62,5 g. minimælk)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar