1/2 moden banan
1 æg
15 g. let mayonaise
1/4 dl vand
2 tsk. SØD
1 tsk vanillekorn
1 tsk kanel
10 g kakao
1 tsk bagepulver
5 g mel
20 g skummetmælkspulver
Det hele røres sammen, hældes i en passende form og bages ved 170 grader i ca. 55 min.
Det er nemmest at bage firdobbelt portion og fryse resten ned.
Den halve banan kan udskiftes med reven gulerod, hvis man ikke ønsker at bruge en frugt.
Husk at spise 1 æg, grøntsager samt 30 g brød til 1 portion kage for at dække en hel frokost.
Forbrug:
1 æg x
1/2 fedtration
3 ekstra x
Hej Mie Dejlig blog, du har skabt! Hvor skaffer du Valrhona-kakaoen fra?
SvarSletVH. Oly
Hej Oly,
SvarSletTak for rosen af min blog :)
Valrhona kakao har jeg købt i Irma.
Hej fra Mie