lørdag den 12. marts 2011

Chokoladekage

(1 portion)

1/2 moden banan
1 æg
15 g. let mayonaise
1/4 dl vand
2 tsk. SØD
1 tsk vanillekorn
1 tsk kanel
10 g kakao
1 tsk bagepulver
5 g mel
20 g skummetmælkspulver

Det hele røres sammen, hældes i en passende form og bages ved 170 grader i ca. 55 min.

Det er nemmest at bage firdobbelt portion og fryse resten ned.

Den halve banan kan udskiftes med reven gulerod, hvis man ikke ønsker at bruge en frugt.

Husk at spise 1 æg, grøntsager samt 30 g brød til 1 portion kage for at dække en hel frokost.

Forbrug:
1 æg x
1/2 fedtration
3 ekstra x


2 kommentarer:

  1. Hej Mie Dejlig blog, du har skabt! Hvor skaffer du Valrhona-kakaoen fra?
    VH. Oly

    SvarSlet
  2. Hej Oly,
    Tak for rosen af min blog :)
    Valrhona kakao har jeg købt i Irma.
    Hej fra Mie

    SvarSlet