fredag den 11. marts 2011

Cremet tomatsuppe

Supper er kommet for at blive i vores hjem! - velbekommen!

(1 person)

75 g løg i tern
1 fed finthakkede hvidløg
1 tsk olie
1 ds. hakkede, flåede tomater
3 dl vand
1/2 tsk salt
1 knsp cayennepeber
1/2 tsk paprika
1/2 tsk frisk, revet peberrod
63 g. græsk yoghurt

Tomatsuppe:
Sauter løg og hvidløg i olien i en gryde ved jævn varme, så løgene ikke tager farve, ca. 5 min. Tilsæt de flåede tomater og vandet og bring det i kog. Kog ved svag varme i ca. 20 min.
Blend tomatmassen med en stavblender eller purér den i en foodprocessor og kom den tilbage i gryden. Kog suppen i et par minutter og smag til med salt, cayennepeber, paprika og peberrod.
Til sidst tilsættes græsk yoghurt.

Forbrug:
63 g. græsk yoghurt


Ingen kommentarer:

Send en kommentar