fredag den 11. marts 2011

Kyllingelasagne

(1 person)

85 g. kylling i strimler (kog evt. en kylling eller køb det færdigt)
75 g. helbladet spinat (evt. frossen helbladet spinat)
½ ds. hakket tomater
25 g. løg
63 g. græsk yoghurt
chili efter smag
30 g lasagneplader i små stykker (eller andet pasta)
salt. peber, karry, oregano
25 g. ost (hvis det er over 13%) (og 75 g. ost hvis det er op til 13%)
Løg, kød og karry svitses brunt
Tilsæt græsk yoghurt og spinat (husk hvis du køber frisk spinat skal det koges først).
Smag til med salt, peber, oregano og karry

Bag lasagnen i et lille højt fad, så der bliver flere lag.
Bages i ovnen i 30 min. ved 200 grader

Tip:
Bruges frossen spinat, så lad den tø op først og vrid overskydende fra

Forbrug:
kødgruppe 2 ½ x
mager ost 13+ x
30 g. lasagnepladder (byttet en frugt)
1/4 græsk yoghurt


Ingen kommentarer:

Send en kommentar