(1 person) 85 g. kylling i strimler (kog evt. en kylling eller køb det færdigt) 75 g. helbladet spinat (evt. frossen helbladet spinat) ½ ds. hakket tomater 25 g. løg 63 g. græsk yoghurt chili efter smag 30 g lasagneplader i små stykker (eller andet pasta) salt. peber, karry, oregano 25 g. ost (hvis det er over 13%) (og 75 g. ost hvis det er op til 13%) Løg, kød og karry svitses brunt Tilsæt græsk yoghurt og spinat (husk hvis du køber frisk spinat skal det koges først). Smag til med salt, peber, oregano og karry Bag lasagnen i et lille højt fad, så der bliver flere lag. Bages i ovnen i 30 min. ved 200 grader Tip: Bruges frossen spinat, så lad den tø op først og vrid overskydende fra Forbrug: kødgruppe 2 ½ x mager ost 13+ x 30 g. lasagnepladder (byttet en frugt) | |
Der findes ikke noget bedre end at finde gode råvarer. Trylle med dem i køkkenet og få maden til at smage fantastisk!
fredag den 11. marts 2011
Kyllingelasagne
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar