(1 portion)
30 g. let mayonaise
30 g. knust knækbrød
1 nip salt
50 g. porrer
60 g. hamberryg
1 æg
30 g. græsk yoghurt
Peber og krydderurter, f.eks. balsilikum
150 g. tomater
Rør mayonaise, knust knækbrød og salt sammen og pres dejen ud i en lille form. Forbag bunden i en varm ovn ved 200 grader i ca. 10 min. til den er gylden.
Snit porrerne fint og svits dem hurtigt på en slip let pande. De skal lige blive bløde, men ikke brune.
Skær hamberryg i små tern. Pisk æg og yoghurt sammen og hæld det over porrer og hamberryg. Kom tærten tilbage i ovnen og bag videre i ca. ½ time.
Forbrug:
30 g. brød
1 æg x
1/4 mælkeration
1/1 fedtration
Kødration ½ x
Ingen kommentarer:
Send en kommentar