torsdag den 17. marts 2011

Lækker porre og skinke tærte

Lav eventuelt dobbelt portion. Retten kan fryses, så der er til en nem frokost en anden dag.

(1 portion)

30 g. let mayonaise
30 g. knust knækbrød
1 nip salt

50 g. porrer
60 g. hamberryg
1 æg
30 g. græsk yoghurt

Peber og krydderurter, f.eks. balsilikum

150 g. tomater

Rør mayonaise, knust knækbrød og salt sammen og pres dejen ud i en lille form. Forbag bunden i en varm ovn ved 200 grader i ca. 10 min. til den er gylden.

Snit porrerne fint og svits dem hurtigt på en slip let pande. De skal lige blive bløde, men ikke brune.
Skær hamberryg i små tern. Pisk æg og yoghurt sammen og hæld det over porrer og hamberryg. Kom tærten tilbage i ovnen og bag videre i ca. ½ time.

Forbrug:
30 g. brød
1 æg x
1/4 mælkeration
1/1 fedtration
Kødration ½ x

Ingen kommentarer:

Send en kommentar