torsdag den 17. marts 2011

Mini tomatfrittatas

Små fine anretninger, der bages i muffinsforme. De er mest lækre når de er lune, men kan også spises kolde. lav dem eventuelt god tid  forvejen, så kan de lunes igen.

(1 portion)

2 store tomater
salt, peber og timian

1 æg
30 g. græsk yoghurt
25 g. reven parmasanost

Tænd oven på 200 grader.
Halver tomaterne og læg en halv tomat i hver muffinform. Krydr med lidt salt, peber og timian og bag tomaterne i ovnen i ca. 15 minutter.

Tag tomaterne ud af ovnen. Pisk æg, yoghurt og reven parmasanost sammen. Fordel massen over de 4 bagte tomater og kom dem i ovnen igen i 15 minutter, til de er gyldne.

Server retten med salat og brød til.

Forbrug:
1 æg
1/4 mælkeration
fed ost ½ x


Ingen kommentarer:

Send en kommentar