(1 portion)
Bund:
15 g minarine
30 g rasp (knus knækbrød i minihakkeren)
Lidt flydende sød
Ostecreme:
2 blade husblas
150 g friskost naturel 20+
saft af 1⁄2 citron
vanillekorn
Flydende sød
Top:
1 blad husblas
2 tsk. dalfour jordebærmarmelade
lidt vand
Lad fedtstoffet blive helt blødt i en mikroovn (næsten smeltet) og bland det med rasp og sød. Blandingen presses helt fladt ud i et lille fad.
Udblød husblassen i koldt vand. Hæld vandet fra og smelt husblassen i en mikroovn ved fuld styrke i 10 sekunder.
Rør osten blød med citronsaft, vanillekorn og lidt sød. Vend den smeltede husblas i og hæld ostecremen oven på bunden. Stil kagen koldt, til den er fast.
Til toppen smeltes husblas på samme måde som ovenfor og blandes med jordbærsaften.. Skær jordbær i små tern og læg dem på kagen. Hæld saften over. Kagen stilles igen koldt, til toppen er stivnet.
TIPS:
Cremen kan laves af DDV yoghurt i stedet for af friskost og af andre frugter, f.eks. ananas.
Forbrug:
2 x mager ost
1 frugt
30 g. brød
Ingen kommentarer:
Send en kommentar