lørdag den 2. april 2011

Sommer hamburgerrygstang

(1 portion)

75 g filodej
75 g Philadelphia naturel light
85 g hamburgerryg/skinke i strimler/tern
100 g stegte champignon i små tern/skiver
1/3 pakke purløg
10 g sennep (ikke den søde)

Steg champignonerne på en pande. ost, hamburgerryg, sennep og klippet purløg blandes sammen. De stegte champignoner tilsættes og det hele blandes godt. Tilsæt evt. lidt væde fra panden.

Smør fadet med olie, filodejen lægges i et ildfast fad og fyldet lægges i en "pølse" på midten. Herefter foldes dejen rundt om fyldet, så pakken bliver helt lukket (ligesom en forårsrulle).

Stangen pensles med lidt æg og kommes i ovnen ved 200 grader i ca. 20-30 minutter til dejen en gyldenbrun og sprød.

Serveres med 150 gram blandet salat til.

Forbrug:
½ x i kød
½ x i mager ost
byt en frugt for brød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar