torsdag den 26. maj 2011

Mandelbund med jordbærguf

(2 portioner)

2 æg
1 tsk. bagepulver
50 g. multisød
60 g. knust knækbrød
20 g. mandler der er finthakket i en minihakker
6 tsk. jordbærsyltetøj
300 g. jordbær
150 g. light friskost (max 20+)

Fremgangsmåde:
Pisk æg og multisød sammen i en skål med en elpisker, til det er lyst og cremet. Sigt knust knækbrød og bagepulver i og vend det forsigtigt rundt sammen med finthakkede mandler.

Kom dejen i en lille springform og bag den ved 160° i cirka et kvarter, til kagen er gylden og føles fast. Tag kagen ud og afkøl den.
Flæk kagen, smør den ene del med jordbærmarmelade og læg 100 skiveskårne jordbær på. Læg derefter den anden del af kagen ovenpå.
Mos 50 g. jordbær med lidt multisød og rør det godt sammen med friskost. Fordel det på toppen af lagkagen.
Pynt eventuelt kagen med et par jordbær.


Forbrug pr. person:
1 x i mager ost
30 g. brød
1 æg
1 frugt
2 ekstra x

Ingen kommentarer:

Send en kommentar