mandag den 7. marts 2011

Chokoladelagkage med jordbærcremé

(2 personer)

250 g. groft revet æble
80 g. skummetmælkspulver
60 g. mel
10 g. kanel
10 g. bagepulver
1 tsk. vaniliekorn (pulver)
2 tsk. flydende SØD
2 tsk. valrhona kakao

Alle ingredienserne blandes sammen og sættes i klatter på bagepapir. Bages ved 200 grader i 15-20 min.
Når de er afkølet lægges de lagvis med jordbærcremé imellem. Pynt med et par jordbær ovenpå.

Cremé:
100 g. jordbær blendes med SØD og 125 g. græsk yoghurt.

Forbrug pr. person:
1½ frugt (æble plus jordbær til cremé og pynt)
6 x eller byt en frugt for 30 g. mel
1 x for kakao
1/4 mælkeration (græsk yoghurt blandet med jordbær)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar