mandag den 28. marts 2011

Chokolademusse

(1 portion)

50 g. ylette
63 g. græsk yoghurt
1 tsk. kakao
et par dråber sød
romessens
lidt hakket kakaonibs
1 blad husblas

Forbrug:
1/4 plus ½ kryds af mælkerationen
1½ ekstra x (kakao og kakaonibs)


4 kommentarer:

  1. Lyder lækkert :-) Hvor køber du kakaonibs?

    SvarSlet
  2. Hej Henrikoly,

    Tak for din kommentar.

    Har købt dem i en Helsekostbutik, men ellers kan de også købes på nettet.
    Bl.a. Her: http://www.ren-velvaereshop.dk/sund-kost-242/superfood-510/kakaonibs-raw-raa-oe-200g-3201.html

    Hej fra Mie

    SvarSlet
  3. Tak Mie
    Gør det moussen ekstra lækker?
    Vh. Oly

    SvarSlet
  4. Hej igen,

    Ohh yeaa... det gør den ekstra lækker fordi de der små kakaonibs (som jeg i øvrigt hakkede meget fint) giver en lækker chokoladecrunch! Du burde prøve det!

    Hej fra Mie

    SvarSlet