fredag den 11. marts 2011

Culottesteg med urtebearnaisesovs, bagte grønsager og kartofler

En rigtig "lørdagsmad". Da jeg lavede den 1. gang for min mand, troede jeg der skulle være til biksemad dagen efter, men ak, jeg tog fejl.

(1 portion)

170 g. culottesteg uden fedtkant

Urtesovs:
50 g. løg
50 g. gulerødder
50 g. rodselleri
2 dl. grønsagsbouillon
1 spsk. bearnaise-essens
1/2 tsk. salt
15 g. letmayonaise
1 tsk. estragon

Grønsagerne til sovsen skæres i små tern og koges i bouillon i ca. 15 minutter. Derefter blendes grønsagerne med salt, bearnaise-essens, estragon og derefter med mayonaisen.

Bagte grønsager:
50 g. aubagine
50 g. squash
25 g. løg

Grønsagerne ligges i et ildfast fad og 1 tsk. olie kommes over (gerne basilikumolie)
Steges i ovnen i ca. ½ time.

Forbrug:
Kødgruppe 1: x
1/2 fedtration
Byttet en frugt for kartofler


Ingen kommentarer:

Send en kommentar