(1 person)
Jeg har vejet dejen af (35 g. dej svarer til 30 g. brød eller byt en frugt).
Opskriften på pølsehorn:
50 g gær
4 dl mælk
2 æg
1/2 tsk salt
Ca. 800 g. hvedemel
Mælken lunes til det er håndvarmt og gæren udrøres i mælken. Tilsæt 2 æg og salt. Tilsæt mel efterhånden, mens dejen æltes sammen til en let og smidig dej. Lad den hæve tildækket i ca. 30 minutter. Tag dejen ud på bordet og ælt den igennem. Del dejen i 16 lige store stykker og form dem til boller. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve 20 minutter.
Pisk bollerne med æg. De bages ved 200 grader i ca. 18-20 minutter.
Forbrug:
kød x
30 g. brød
byttet en frugt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar