fredag den 11. marts 2011

Pølsehorn

Lækre pølsehorn som også sagents kan fryses så man har mad til de travle dage.

(1 person)

Jeg har vejet dejen af (35 g. dej svarer til 30 g. brød eller byt en frugt).

Opskriften på pølsehorn:

50 g gær
4 dl mælk
2 æg
1/2 tsk salt
Ca. 800 g. hvedemel

Mælken lunes til det er håndvarmt og gæren udrøres i mælken. Tilsæt 2 æg og salt. Tilsæt mel efterhånden, mens dejen æltes sammen til en let og smidig dej. Lad den hæve tildækket i ca. 30 minutter. Tag dejen ud på bordet og ælt den igennem. Del dejen i 16 lige store stykker og form dem til boller. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve 20 minutter.
Pisk bollerne med æg. De bages ved 200 grader i ca. 18-20 minutter.

Forbrug:
kød x
30 g. brød
byttet en frugt


Ingen kommentarer:

Send en kommentar