tirsdag den 26. april 2011

Grønsagslasagne

(4 portioner)

160 g. ukogte lasagneplader
1 aubagine
1 squash
2 løg
3 fed hvidløg
timian, salg og peber
1 dåse cherrytomater
300 g. revet ost maks 13% (riv den røde eller grønne cheasy ost det giver bedste resultat)

Skær aubaginen i tern og drys med salt. Steg på en pande til den er helt blød. Steg tern af squash til de er brunede. Kom løg, hvidløg og timian/salt/peber ved. Kom cherrytomater ved, og når det er kogt lidt ind, kommes aubaginerne ved igen.
Læg lasagneplader i bunden og dernæst grønsagsfyldet. Drys med revet ost.

Gratiner i ovnen ved 200 grader i 45 minutter. Retten kan fryses og smager i det hele taget bedst på 2. dagen.

Forbrug pr. person:
1 x i mager ost
byt en frugt for 40 g. lasagneplader
NB! husk at spise yderligere 1 æg (bag evt. en kage til kaffen) eller 85 g. kød, fisk eller fjerkræ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar