Hvis jeg havde vidst det var SÅ nemt at lave knækbrød, havde jeg nok kastet mig ud i det meget før!
1 tsk. bagepulver
1 1/4 tsk. salt
30 g. havregryn
30 g. græskarkerner
45 g. sesamfrø
50 g. hørfrø
45 g. solsikkekerner
70 g. fint speltmel
60 g. grahamsmel
ca. 80 g. hvedemel
2 dl. vand
1 dl. olie
Bland alle de tørre dele og rør vand og olie i med en grydeske
Halvdelen af dejen lægges på et stykke bagepapir og der lægges et stykke bagepapir over. Rul så meget tyndt ud, så dejen ca. bliver ½ cm.
Skæres i små stykker med en dejskraber og bages ca. 12-15 minutter ved 200 grader.
Forbrug pr. person:
Vej 30 g. knækbrød af, og du kan spise det til morgenmad, frokost eller som snack hvis du bytter en frugt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar