torsdag den 7. april 2011

Lakselasagne

(4 portioner)

Bechamelsauce
20 g. minarine
20 g. mel
250 g. minimælk
Lidt revet muskatnød
salt og peber

450 g. fersk laks
200 g. spinat
300 g. tomater
250 g. græsk yoghurt
hvidløg efter smag

160 g. ukogte lasagneplader

Start med at lave en bechamelsauce. Smelt fedtstoffet i en lille gryde. Hæld melet i under kraftig omrøring. Spæd mælken i lidt ad gangen til en passende konsistens. Smag til med muskatnød, salt og peber.

Skær fisken i skiver. Damp spinaten (hvis den er frisk), skær tomaterne i skiver.
Læg fisk, spinat, tomater, lasagneplader og sauce lagvis i et fad.
Rør græsk yoghurt med hvidløg, salt og peber og læg dette ovenpå.
Lad det stå og trække i en ½ times tid, inden fadet stilles i ovnen.
Bages herefter i en varm ovn på 200 grader i ca. 30-45 minutter.

Forbrug pr. person:
½ x i fisk
1 ekstra (mel)
1 ½ x i mælkeration
Byt en frugt for 40 g. ukogte lasagneplader


Ingen kommentarer:

Send en kommentar