Lagkagebundene:
4 æg
60 g. let mayonaise
60 g. knust brød
30 g. mel
3 tsk. bagepulver
Fyld:
250 g. græsk yoghurt 10%
300 g. friske jordbær
6 tsk. dalfour jordbær syltetøj
SØD efter smag
Kakao glasur:
20 g. kakao røres op med vand og sød til det har en passende konsistens.
Lagkagebundene:
Pisk hviderne stive. Bland de øvrige ingredienser med æggeblommerne. Til sidst blandes det hele sammen.
Læg dejen i en rund lagkagebradepande og bages ved 200 grader i ca. 20 minutter eller til den er let gylden.
Når bunden er bagt skæres den midt over så du har 2 bunde.
Jordbærcremé
Hak jordbærerne fint og bland dem med syltetøj og græsk yoghurt.
Lægges i mellem lagkagebundene når de er kølet af.
Forbrug pr. person:
1 æg
15 g. mayo
1/2 mælkeration
1 ekstra (kakao)
½ frugt (75 g. jordbær)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar