mandag den 9. maj 2011

Cannelloni fyldt med ost og skinke

(3 portioner)

2 porre
3 dl. vand
1 terning kød og grønsagsbouillon
255 g. skinke i strimler/tern
120 g. friske lasagneplader
190 g. 10% græsk yoghurt
3 spsk. grov, mild sennep
255 g. revet ost, maks 13% fedt

Rens porrerne, og skær dem i fine skiver. Kog vand og bouillonterning op i en gryde. Læg porrerne i, og kog under låg i ca. 3 minutter. Sæt en sigte over en skål, og hæld bouillonen fra porrerne, så bouillonen opsamles.

Sæt ovnen på 225 grader. Bland skinke med de letkogte porrer. Læg lasagnepladerne ud på køkkenbordet. fordel porre- og skinkeblanding på pladerne og rul dem sammen. Smør et ovnfast fad, og læg rullerne tæt i fadet.

Hæld den siede bouillon i en gryde, og bland med græsk yoghurt og sennetp. Bring kort i kog, og tilsæt 2/3 af den revne ost. Hænd den varme sauce over cannellonirullerne i fadet, og gratiner i den nederste del af oven i ca. 20 minutter.

Forbrug pr. person:
½ kød
1 mager ost
Byt en frugt til 75 g. friske lasagneplader
1/4 mælkeration


Ingen kommentarer:

Send en kommentar