255 g. skinke i strimler
1 spsk. paprika
2 fed hvidløg
1 bundt foråsløg
150 g. grønne bønner (gerne fra frost)
1 ds. fl. tomater
2½ dl. minimælk
1½ tsk. salt
½ tsk. peber
120 g. tørre lasagneplader
225 g. revet ost (maks 13% fedt)
Brun skinkestrimlerne sammen med paprika. Hak hvidløg og foråsløg og tilsæt dem sammen med bønner, flåede tomater, mælk, salt og peber. Lad sovsen koge op, bræk lasagnepladerne i mindre stykker og bland dem i sovsen. Hæld sovs med lasagneplader i et ovnfast fad og dæk toppen med revet ost. Bag skinkefadet i ovnen ved 175 grader i ca. 30 minutter.
Forbrug pr. person:
½ kød
1 mager ost
1/4 mælkeration
Byt en frugt til 40 g. tørre lasagneplader
Ingen kommentarer:
Send en kommentar