250 g rabarber 2 spsk vand flydende SØD Creme: 125 g. minimælk 10 g buddingpulver lidt flydende SØD 63 g græsk yoghurt Skær rabarberne ud i små stykker og kog dem møre i en gryde med lidt vand. Læg låg på gryden. Pisk herefter rabarberne sammen. Smag til med flydende SØD og stil til afkøling. Rør buddingpulveret sammen med mælken og kog det op. Smag cremen til med flydende SØD. Når den er afkølet vendes den rundt i yoghurten. Anret cremen i en skål med rabarberne oven på - eller lagvis. Forbrug pr. person: 1 frugt 1/4 mælkeration 2 ekstra x | |
Der findes ikke noget bedre end at finde gode råvarer. Trylle med dem i køkkenet og få maden til at smage fantastisk!
mandag den 9. maj 2011
Rabarbertrifli
(1 portion)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar