mandag den 7. marts 2011

Blommesnegle

(4 portioner)

Dej:
40 g. gær
60 g. vand
60 g. let mayonaise
120 g. mel
100 g. skummetmælkspulver
4 tsk. flydende SØD

Fyld:
8 faste blommer (revet æble kan også bruges)
60 g. valgfrit syltetøj
3 tsk. romessens

Rør gæren ud i lunt vand. Tilsæt herefter mayonaise, mel og skummetmælkspulver, og sødemiddel.
Ælt dejen godt, rul den ud til en firkant og lad den hæve i 30 min.

Riv blommerne eller æblerne, bland dem med marmeladen og romessens og fordel det ovenpå dejen. Drys med kanel og rul dejen sammen som en pølse. Skær den ud i stykker og tryk dem flade på et stykke bagepapir så de ligner snegle.

Bag dem i en varm ovn ved 200 grader i ca. 15 min.

Forbrug:
1 frugt (2 blommer eller 1 æble)
6 x eller byt en frugt for 30 g. mel
15 g. mayonaise


Ingen kommentarer:

Send en kommentar